Selecteer een pagina

Testimonials

Wij werken al sinds 2004 samen met Marieke. Dat zegt eigenlijk al genoeg! Wij hebben haar steeds weer gevraagd als adviseur, trainer, consultant en/of coach. En dat blijven we ook doen. Voor haar onmiskenbare professionele kwaliteiten en voor de haar kenmerkende prettig samenwerken, op basis van wederzijds vertrouwen en respect.

Harry van der Heijden

Group HR Manager, Mayfran

Marieke profileert zich door goed te kunnen luisteren, snel te kunnen anticiperen en concrete stappen met je team te zetten die echt beklijven.

Ze is een kei in direct vertrouwen en verbinding bewerkstelligen met mensen op de werkvloer!

Als je net als ik het motto aanhangt “Only learn from the best” dan is Marieke van het Erve de beste keus!

Directie, OCS

Marieke is een zeer ervaren professional, die door haar brede ervaring in staat is om zowel vanuit theorie als praktijk het juiste advies te geven. Haar aanpak is doelgericht en zaken worden niet moelijker gemaakt dan nodig is. Een betrouwbare partner die inhoudelijk de business altijd weer een stap verder weet te brengen, of het nu gaat om leiderschap, coaching, transformatie of de meer instrumentele HR onderwerpen.

Willemijn van den Bogaard

Group HR Director, Coram

Marieke is doortastend, heeft snel aansluiting bij het doel van de training en de behoefte van de organisatie.

Met enthousiasme en empathie weet ze de deelnemers te boeien en inzicht te geven. Het inzicht in zichzelf en ook de reflectie van de deelnemers ten opzichte van elkaar.

HR, Vekoma

Eind vorig jaar is er bij ons weer een OR gekozen. Zoals bij ons gebruikelijk is de OR een combi tussen werknemers van het eerste uur en gelukkig ook jonge nieuwe werknemers. We hadden als OR behoefte aan een gedegen OR cursus. Daarvoor hebben we contact opgenomen met Marieke. De verschillende achtergronden van de OR leden nodigde uit tot een drijfveren analyse. Op basis van deze analyse werd er een 2 daagse cursus uitgestippeld. Het was verbazingwekkend en af en toe op inspirerende wijze confronterend hoe zij in 2 dagen tijd in staat bleek alle ogen in dezelfde richting te krijgen en van een 7-tal individualisten een team te bouwen. Haar gedegen kennis van theorie en praktijk bleek samen met haar persoonlijke benadering voor iedereen een katalysator.

Geert van Ewijk

voorzitter OR, Unisign